Posts

Posts uit juli 28, 2024 tonen

Update betreffende wandeling op 5 augustus! Gaat niet door ivm teveel water in het bos!

Afbeelding
Het ziet er slecht uit met de paden en bossen vanwege de vele regen de laatste maanden. Gisteravond ben ik gaan wandelen om te zien of de route nog geschikt was, maar helaas sommige paden zijn overwoekerd en niet meer beloopbaar, andere zijn heel erg modderig en zelfs een aantal paden staan onder water, veroorzaakt door de hoge waterstand in het bos en daardoor ook niet meer geschikt om op te lopen. Aangezien er wordt verwacht dat we op de paden blijven om de rust in het bos niet te verstoren, kunnen we niet de wandeling maken die ik gepland had. Zolang ik alleen wandel is dat niet het grootste probleem, maar voor de medewandelaars die een leuke en mooie naaktwandeling mogen verwachten is dit momenteel niet te doen, gezien het risico op vallen en uitglijden en de mogelijke gevolgen daarvan. De geplande wandeling gaat dus voorlopig niet door! Ik heb hieronder een paar foto’s geplaatst die ik gisteren gemaakt heb, ter informatie. Het water staat overal in het bos. Ook hier kletsnat! Een

Bij goed weer wandelen op 5 aug.

De weersvooruitzichten op langere termijn geeft aan dat het maandag 5 augustus heerlijk warm weer is, ook in de avond. Onder voorbehoud dat de weersvoorspelling blijft zoals nu aangegeven is in buienradar, ga ik weer het bos ergens ten zuiden van Breda in. Wil je mee?  Stuur dan een mail met je mailadres zodat ik je kan informeren  over de tijd en plaats van vertrek.  Let op! Zonder je mailadres kan ik niet antwoorden! Het aantal medewandelaars is beperkt tot 3 per wandeling, dit om grotere groepjes te vermijden. Mocht de wandeling niet doorgaan dan lees je dat hier op de blog.

Weer mooi warm wandelweer in het vooruitzicht!

Komende week gaan de temperaturen fors omhoog en ook in de avonden is het meer dan warm genoeg om nog te gaan wandelen in de bossen of natuurgebieden. Dus trek alles uit en doe alleen je wandelschoenen aan, en zeker in de vroege avonden als iedereen aan de BBQ zit, kun je heerlijk ongestoord genieten van de stilte en de natuur in je blootje. Door privé omstandigheden kan ik er deze week nog zelf niet op uit, maar zodra dat ik weer kan zal ik het hier in de blog melden. Veel bloot wandelplezier!