Posts

Posts uit maart 17, 2024 tonen

Updates maart 2024

Er zijn een paar nieuwe berichten geplaats en tevens is het bestand met de zonsopgang en ondergang voor 2024 erin gezet en de versie van 2023 verwijderd. Zonsopgang en ondergang is van belang als je in natuurgebieden of bossen gaat wandelen.  Verblijf je binnen de tijden dan mag je er ook recreëren, zelfs naakt, mits je artikel 430A goed opvolgt en je niet te buiten gaat aan andere activiteiten. En houd rekening met de dieren in het broedseizoen en  blijf zoveel als mogelijk is op de (geiten) paden.

Nieuwe Facebook groep van de NFN !

 De meeste zullen het al wel weten, maar de NFN heeft een blote babbelgroep aangemaakt voor naaktrecreanten op Facebook. Wil je ook er aan meedoen en ook meechatten? kijk dan even op de site van de NFN en meld je aan als lid van deze privé groep! Klik op de link en je komt meteen op de goede pagina! https://nfn.nl/nieuws/nfn-nodigt-je-uit-voor-de-gezellige-chatgroep-blote-babbels/ Veel chat plezier!

Een wandelroute in Twente!

Afbeelding
 Van Gerard, (die deze blog ook leest), ontving ik enige tijd geleden een PDF bestand met een wandelroute die hij had gelopen. Ik heb hem bedankt en toegezegd dat bij een volgende update ik hem zou opnemen in de blog, bij deze dus! Helaas lukte het niet om het originele PDG bestand hierin te krijgen, dus als oplossing heb ik het bestand gescand en in JPG opgeslagen, zodat het als foto's hopelijk toch goed leesbaar is. Aangezien er veel potentiele naaktwandelaars zijn die een geschikt gebied zoeken, ben ik Gerard erg dankbaar dat hij gevraagd heeft om dit te delen voor de lezers van deze blog. Houd wel rekening met de minder drukke tijden als je gaat wandelen! Veel wandelplezier!

Met je poten in de modder (helaas)

Afbeelding
Het weer wil nog niet erg meewerken helaas. Van diverse kanten lees en hoor ik dat de meeste paden in de bossen totaal onbegaanbaar zijn om fatsoenlijk op te kunnen (bloot) wandelen. Op de verschillende forums, zelfs krantenberichten etc. is het al bekend, dus ik wilde zeker niet achterblijven. Hopelijk is het de komende tijd flink warmer en droger, zodat we er weer bloot op uit kunnen in de bossen of op andere plaatsen in de natuur. We hopen er maar het beste van en zodra het weer en de grond omstandigheden het toelaten, ga ik er ook weer op uit om naturistisch te wandelen, is het niet in Nederland, dan wel straks wat later in het jaar in het land van Marianne.