Posts

Posts uit mei 14, 2023 tonen

Wandeling gaat niet door op maandag 22 mei!

De weersverwachting is nu ongunstiger, tegen 17:00 uur kans op regen en onweer boven het wandelgebied in de bossen. Hoewel buienradar steeds wisselende voorspellingen geeft, wil ik geen risico lopen voor jullie en voor mijzelf. Mogelijk 2 e pinksterdag of eerder indien het weer opknapt, anders in de week na Pinksteren. Blijf positief, het gaat zeker een keer lukken!

Voorlopige aankondiging wandelen in de vroege avond!

Afbeelding
 Zo het er naar uitziet zijn de avond temperaturen goed! Als deze weersvoorspelling blijft kloppen dan ben ik van plan om op 22 mei in de vroege avond een naturistische wandeling te gaan maken. De zonsondergang is op die dag tegen half 10 (21:30 uur) dus bij een wandelduur van +/-2 uur betekent dat een vertrek om uiterlijk half 8 (19:30 uur) om te zorgen dat men voor de zonsondergang weer op de parkeerplaats is, en we voldoen aan dat deel van de wet. Definitieve bevestiging volgt uiterlijk op 20 mei! Wil je meewandelen in een klein groepje van max 4 personen, laat het even weten! Iedereen wandelt voor eigen risico, het is geen georganiseerde wandeling, maar omdat ik wandel kun je meewandelen.

Weersverwachting langere termijn!

Afbeelding
Nu maar hopen dat het een voorspelling is die uitkomt! Dat ziet erg goed uit! Naar het zich laat aanzien kan er ergens tussen 23 mei en 26 mei weer een naturistische wandeling gedaan worden. Hopelijk zijn de avond temperaturen ook nog minimaal 17 a 18 graden voor de zonsondergang zodat het niet te snel te koud zal zijn. Voorafgaande zal ik de zelf de route even wandelen om vast te stellen of alle paden en paadjes goed bereikbaar gebleven zijn. Als de wandeling doorgaat lees je dat op de blog. Verder is het aantal medewandelaar beperkt, enerzijds doordat het gebied er niet echt voor grotere groepen geschikt is, anderzijds is een klein groepje (maximaal 4 personen) niet al te opvallend. Mocht de belangstelling groter zijn, dan kan ik, afhankelijk van het weer, meerdere avonden in plannen.