Posts

Posts uit februari 5, 2023 tonen

Nudie miles, ofwel naaktwandelen met de NFN

Blote strandwandelingen in 2023 met de NFN!  De NFN organiseert dit jaar diverse blote strandwandelingen voor maximaal 25 personen per wandeling. De voorlopige datums zijn als volgt: 5 juni bij Bergen aan Zee 4 juli Zandvoort aan Zee 10 augustus Bakkum aan Zee De wandelingen worden op het strand gehouden, meer informatie en details en inschrijven zie www.natuurlijknfn.nl Mocht je het niet zien zitten om op een strand te wandelen maar wandel je liever in de bossen of natuurgebieden, dan kun je uiteraard zelf het initiatief nemen, of via deze blog een oproep doen voor medewandelaars Of een keer met mij meegaan op een avond wandeling, welke ik altijd van tevoren aankondig op deze blog. Veel bloot wandelplezier!

Leeftijd controle aangepast.

 Helaas zag ik dat je nu middels legitimatie je leeftijd moet laten controleren om deze blog te kunnen bekijken. Daarom is besloten om de waarschuwing voor volwassenen weg te halen zodat deze blog voor iedereen toegankelijk blijft. Voor de bezoekers die hopen op erotisch getinte foto's of verhalen, deze worden teleurgesteld, dat komt hier echt nooit te staan of gepost. Veel lees en bloot wandelplezier in 2023!

Pagina zonsopkomst en zonsondergang aangepast naar 2023

 Ja, wel belangrijk om te weten vanaf en tot hoe laat je officieel in de natuur mag verblijven, zonder dat je mogelijk in overtreding kunt zijn. Mijn advies is, zorg ervoor dat je voor het officiële tijdstip van de zonsondergang weer het bos uit bent, dan heb je geen enkel risico. Wil je toch, of ben je door omstandigheden te laat dan zullen een paar minuten geen probleem zijn, anders is als je echt ver na dat tijdstip er nog bent. Alvast veel wandelplezier!