Posts

Posts uit juni 12, 2022 tonen

UPDATE! Donderdag 23 juni het bos in.

Afbeelding
Update! De wandeling gaat definitief door! Volgens de huidige weersverwachting is het op donderdag 23 juni in de avond nog meer dan warm genoeg om naturistisch te gaan wandelen in een bos in de regio Breda. Samen met een paar medewandelaars die zich al aangemeld hebben, ga ik donderdagavond naturistisch wandelen in het bos. De weervoorspelling is gunstig, nog laat warm en de langste dag is net geweest, dus nog lang licht in de avond. Wil je ook graag meewandelen in je blootje in een bos, maar is het er nog niet van gekomen, stuur dan een berichtje en ik zal op woensdag 22 juni je de details, tijd, parkeerplaats, etc. naar je mailen. Dames, Heren, vrienden, vriendinnen en/of stellen zijn van harte welkom. Maximale groepsgrootte 6 personen. Aanmelden uitsluitend via het contactformulier! Wie weet tot ziens binnenkort!

Reactie mogelijkheid aangepast

Tot op heden kon je alleen met een google account inloggen om een reactie te plaatsen, dat is heden aangepast zodat iedereen kan reageren. Wel zal ik de ingezonden reacties modereren, voordat deze op de blog geplaatst gaan worden. Het heeft dus geen zin om ongewenste (lees beledigende of pornografische opmerkingen) in te sturen want die worden geweigerd.

15 juni, de Nudi miles dag

Afbeelding
Omdat de strandwandeling georganiseerd door de NFN mij te ver weg was en ik ook liever in bossen naturistisch wandel, ben ik gisteravond gaan wandelen in een bos in de buurt heb daar mijn privé  nudi miles gelopen. Ondanks mijn mijn bericht op de voorgaande blog dat ik plannen had voor deze wandeling was er niemand die blijkbaar echt interesse had en zich definitief had aangemeld om met mij mee te gaan, dus ging ik alleen op stap. Tegen 20:00 uur vertrok ik van de parkeerplaats die al bijna verlaten was op 2 auto’s na.  Na een paar minuten lopen was ik “uit het zicht” en deed mijn thuis al aangedane zeer beperkte kleding (T-shirt en kiltrok) uit om bloot verder te wandelen. De temperatuur was prima, geen last van muggen, geen andere mensen gezien, op een voorbij rijdende MTB’er na, maar die maakte ook geen enkele opmerking en reed stug en snel door. Toch jammer dat ik deze keer alleen moest genieten van deze naturistische wandeling, er had wel iemand interesse getoond maar niets meer l