Posts

Posts uit mei 15, 2022 tonen

Update icm een eventuele aanhouding of boete

Op de link pagina heb ik nogmaals, maar nu wat meer in detail uitleg gegeven over de do’s en dont’s (wat je wel of niet moet doen) bij een onverhoopte aanhouding omdat je naturistisch recreëert. 

Naturistisch wandelen en Welness in België

Voor onze zuiderburen in België die menen dat naturistisch wandelen zo goed als onmogelijk is in hun land, heb ik goed nieuws! Ik heb kontakt gehad met Veronigue die een welness centrum heeft, maar daarnaast ook naturistische wandelingen organiseert in de buurt van haar centrum. Dit is wat ze aan mij liet weten: Ik heb toelating van 3 gemeentes om naakt te wandelen rondom mijn The Little Paradise, in het midden van de bossen, met zicht op de vallei van de Ferron.  Meestal wandelen we in de vallei van de Hermeton.  Sinds 2019, gebeurt het zonder enige probleem.  Ik heb een professioneele RC verzekering hiervoor.  Als mensen interesse hebben, kunnen ze mij telefonisch contacteren, of SMS of WhatsApp. De link naar haar pagina van het Welness centrum, alsmede de contactgegevens vind je onder de linkpagina’s “Welness en naturistisch wandelen in België”

Updates blog

 Onder de menu knop bij de links “wandelen in het buitenland en de wet” is deze blog verder geupdate met, voor zover bekend, de geldende wetten en/of regels met betrekking tot het naturistisch wandelen in diverse buitenlanden. Helaas in de taal van het land, maar met een beetje hulp van  google translate zal het wel voor diegene die de taal van het betreffende land niet machtig zijn, toch wel te volgen zijn.

GPS App’s

Bij de links, zie onder de menu knop, heb ik wat beknopte informatie gezet over de door mij gebruikte GPS appp’s.