Posts

Posts uit mei 28, 2023 tonen

UPDATE! Nog plaats over voor de wandeling op 8 juni in regio Chaam!

Afbeelding
De info van buienradar blijft stabiel in de temperaturen voor 8 juni, waarbij het bij het einde van de wandeling (ergens rond half 10) nog rond de 20 tot 21 graden zal zijn. Deze avond van 8 juni heeft de voorkeur omdat het nog laat warm zal is en de eventuele andere bosbezoekers lekker achter de BBQ zitten thuis .  Mijn ervaring is dat op een enkele bosbezoeker na, die overigens tegen onze vertrektijd ook naar huis zijn, het bos dan geheel uitgestorven is, daardoor kunnen we ongestoord bloot wandelen. Er hebben zich al medewandelaars aangemeld inmiddels, er is nog ruimte voor 1 extra wandelaars of eventueel een stel (MV, VV, MM) om mee te wandelen,  Wie het eerst aanmeld wordt op de lijst gezet voor een antwoordmail op de dag voorafgaande aan de wandeling met alle details van plaats, vertrektijd en hoe mij te herkennen. Mocht er geen vrije plaats meer zijn om mee te wandelen, dan zal ik dat laten weten hier op de blog! Dus, wil je als stel of individueel mee wandelen op deze mooie war

Wandeling op 7 of 8 juni in regio Chaam?

Afbeelding
Ja, al 3 keer de voorgenomen wandeling moeten afzeggen door de veel koudere temperaturen dan voorspeld door Buienradar. Hopelijk komt het deze keer wel goed en kan er met nog aangename temperaturen in de avond bloot gewandeld worden. Mocht het weer wederom verslechteren dan kan ik als alternatief woensdag 7 juni nog kiezen   Afhankelijk van het weer zal ik op 6 of 7 juni het besluit nemen of er (mee)gewandeld kan worden. Meld je aan met een echt werkend E mail adres, zodat ik bij het doorgaan je de plaats en tijd en overige details kan mailen. Dit omdat als je onder anoniem een bericht stuurt ik je niet kan terug mailen. Er is plaats voor Max 4 personen, dit om de avondstilte niet teveel te verstoren en om ook niet als opvallende grote groep er te wandelen. 

World Naked Hiking Day 21 juni

 Op 21 juni is het de wereld naakt wandeldag. In allerlei landen gaan dan liefhebbers van ongekleed wandelen de natuur in. Zelf kan ik dat door prive omstandigheden niet meemaken of organiseren, maar als je het op eigen initiatief wilt doen, prima!