UPDATE! Nog plaats over voor de wandeling op 8 juni in regio Chaam!

De info van buienradar blijft stabiel in de temperaturen voor 8 juni, waarbij het bij het einde van de wandeling (ergens rond half 10) nog rond de 20 tot 21 graden zal zijn.

Deze avond van 8 juni heeft de voorkeur omdat het nog laat warm zal is en de eventuele andere bosbezoekers lekker achter de BBQ zitten thuis

Mijn ervaring is dat op een enkele bosbezoeker na, die overigens tegen onze vertrektijd ook naar huis zijn, het bos dan geheel uitgestorven is, daardoor kunnen we ongestoord bloot wandelen.

Er hebben zich al medewandelaars aangemeld inmiddels, er is nog ruimte voor 1 extra wandelaars of eventueel een stel (MV, VV, MM) om mee te wandelen, 

Wie het eerst aanmeld wordt op de lijst gezet voor een antwoordmail op de dag voorafgaande aan de wandeling met alle details van plaats, vertrektijd en hoe mij te herkennen.

Mocht er geen vrije plaats meer zijn om mee te wandelen, dan zal ik dat laten weten hier op de blog!

Dus, wil je als stel of individueel mee wandelen op deze mooie warme zomeravond, dan laat een bericht achter op naturistischwandelen@gmail.com.

Wel met een werkend E-mail adres, want als je onder anoniem mailt kan ik je niet antwoorden, tenzij je een werkend E mail adres in je bericht zet.

Ter verduidelijking, die berichten worden uitsluitend door mij gemodereerd en komen dus niet op de blog zichtbaar.

Het is maar even dat je het weet, ter geruststelling voor iedereen.

Wandelafstand ong. 6 Km.

Tijdsduur ong. 2 uur (het is geen wedstrijd!)

Vlak terrein, grootste deel bebost, enkele open gedeelten, 

Smalle, maar ook bredere paden, zgn. Dreven

Vanaf een parkeerplaats vertrekken, nog wel gekleed, daarna in de beschutting van de begroeiing kan er bloot gewandeld worden.

Samenkomst 19:00 uur, vertrek uiterlijk 19:30 uur.

Lees eventueel de wandeltips even door in de linkerkolom voor het geval je nog vragen hebt.



Reacties