Einde van het naaktwandelseizoen 2024?

Gezien de huidige weersverwachtingen begint het er sterk op te lijken dat het naaktwandelen voor dit jaar ver is gedaan.

Mogelijk krijgen we nog een paar mooie dagen waarop het overdag nog zou kunnen, maar in de avonden gaat dat niet meer lukken, dit door te lage temperaturen, en ook dat men voor zonsondergang de natuur en bosgebieden uit moet zijn, waardoor het wandelen in de avonden niet meer mogelijk is.

Terugkijkend op dit jaar was er een te langdurige koude periode waardoor naaktwandelen, althans voor ons als liefhebbers van warmte, er nog niet inzat. Daarna volgde onze vakantie en ook andere omstandigheden zaten soms een regelmatige naaktwandeling in de weg.

Niettemin hebben we een aantal mooie naaktwandelingen gemaakt dit jaar, ook in voor ons nog onbekende gebieden, wat erg interessant was.

We kijken uit naar 2025 voor een nieuw en hopelijk ook goed en geschikt weer om te kunnen gaan naaktwandelen, hetzij in Nederland of ergens in Europa.

Ook zal ik, als er dingen zijn die met naaktwandelingen en/of naturisme van belang zijn, deze hier ook in de blog blijven vermelden.

Er blijkt wel interesse te bestaan om met kleine groepjes te gaan wandelen, bij voorkeur samen met iemand die bekend is met een bepaald gebied, zo bleek uit een poll die ik gehouden heb.

Een mooie uitkomst, waarvan ik hoop dat volgend jaar er dergelijke groepjes gevormd kunnen worden.

Heb je interesse daarin en wil je (mee) wandelen dan laat het mij weten voordat het wandelseizoen van 2025 begint.

Een mooie herfst, Kerst, winter en een goed 2025 toegewenst aan iedereen.