Een klein stukje gewandeld in een Frans bos

Het was heerlijk weer en de temperaturen liepen op tot 26 graden, dus mooi weer om gewoon overdag in een uitgestorven bos alvast een kort stukje te gaan naaktwandelen. Vanaf de camping waar we verbleven konden we zo ongekleed een bospad op en we genoten van de warmte van de zon op onze blote lichamen en de prachtige natuur die ons omringde.

Mooi met al dat mos op het hout.

“Eva loopt al voorop!”

Even later liepen we een ander pad in en kwamen al snel in een dicht begroeid gedeelte waar eigenlijk geen pad meer herkenbaar was. 

Het was zoeken naar een begaanbaar pad, klauteren en klimmen over en onder de omgevallen bomen.


Toch maar met behulp van de GPS verder tussen bomen gelopen, over en langs of onder al of niet omgevallen bomen, dode takken etc. uiteindelijk kwamen we weer op een breder bospad waar we weer heerlijk bloot in de zon verder wandelden. Er stond een jagersstoel, een zgn. Hochsitz die we even beklommen wat een mooi uitzicht gaf over het bos en in de verte de bergen. Even een paar foto’s gemaakt. Er was niemand te zien, geen bosarbeiders, geen boeren die het land bewerkte, ook geen muggen, dus we liepen echt als Adam en Eva daar rond, maar zonder vijgenblad voor onze edele delen, want als naturist schaam je je niet dat je naakt bent.

Geen mens te zien!

En “Eva” zag ook al niemand! 
Geen BOA, geen politie, geen andere wandelaars, geen problemen, maar gewoon genieten

Wel een mooi uitzicht vanaf de hoogzit!

Verder lopend en afdalend kwamen we tot onze verrassing uit bij de achterkant van de camping en we konden zo op de camping het laatste stukje tot ons plekje wandelen.

Wat fijn dat deze regio zo dun bevolkt is en dat er rondom de camping ook geen afscheiding is, maar gewoon overgaat in de omgeving. De lokale bevolking heeft er blijkbaar ook geen probleem mee dat er een naturistencamping in hun achtertuin ligt, het personeel dat op de camping helpt zijn mensen uit de omgeving. Zelfs de toegangspoort staat gewoon de hele tijd open en aan de achterkant is weliswaar een laag en opengewerkt hek, maar kan zo open en beperkt het zicht helemaal niet. Kortom een echt paradijsje!

Morgen gaan we een langere wandeling maken in een bosgedeelte ten noorden van de camping, daarvoor moeten we een stukje over de D weg, dus gekleed, maar daarna kunnen we weer heerlijk bloot wandelen.

Reacties